Mięso wieprzowe i wołowe – świeże i zdrowe produkty

Mięso

W naszych sklepach oferujemy świeże, wysokiej jakości mięso pochodzące z naszej własnej ubojni. Sprzedajemy surowe mięso wieprzowe oraz wołowe, a także wyroby pieczone i podrobowe. W sklepach znaleźć można m.in.:

  • mięso wieprzowe (schab, karkówka, łopatka, polędwiczki, szynka, żeberka, kości, słonina, błona mielona, podroby wieprzowe: wątroba, płuca, serca, ozory, nerki);
  • mięso wołowe (pieczeniowe, ligawa, polędwica, gulaszowe, rosołowe, antrykot, rostbef).

Zachęcamy do zapoznania się z naszą pełną ofertą mięs w punktach stacjonarnych. Oprócz surowego mięsa proponujemy naszym Klientom również wyśmienite wyroby pieczone według autorskich i tradycyjnych przepisów.

Mięso wieprzowe – jakie wybrać?

Surowe mięso wieprzowe stanowi doskonałą bazę do przygotowania wielu dań. Jest to jeden z filarów polskiej kuchni. Dostarczamy wysokojakościowe mięso wieprzowe pochodzące od rodzimych i sprawdzonych dostawców. Oferujemy przede wszystkim:

  • doskonały do spożycia na ciepło i na zimno schab,
  • najlepszą łopatkę na gulasz,
  • polędwiczki wieprzowe doskonałe do dań obiadowych i spożycia na zimno,
  • szynkę wieprzową surową i w formie wędliny,
  • żeberka z dużą zawartością mięsa,
  • kości na zupę,
  • kaloryczną słoninę,
  • podroby wieprzowe.

Dostarczamy codziennie świeże i smaczne mięso wieprzowe. Prowadzimy skup wieprzowiny od sprawdzonych dostawców oraz ubój na terenie zakładu. Zapraszamy.

Mięso wołowe

Oferujemy świeże i zdrowe mięso wołowe bez chemii, antybiotyków i GMO. Choć w Polsce nadal mało spożywa się tego rodzaju mięsa, nasze wyroby cieszą się niesłabnącą popularnością. Dostarczamy przede wszystkim:

  • mięso wołowe idealne do przygotowania gulaszu,
  • kości rosołowe,
  • nadającą się do wielu dań polędwicę z tylnej ćwierćtuszy krowy,
  • doskonały do smażenia antrykot,
  • mięso pieczeniowe i wiele innych.

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.

Wyroby pieczone

Produkujemy wyroby pieczone z mięsa wieprzowego i wołowego o wyśmienitym smaku. Popularnością cieszą się nasze wyroby faszerowane, w tym:

  • rolada tradycyjna i myśliwska,
  • schab faszerowany,
  • pachwina faszerowana,
  • zrazy,
  • klops zajączek (pieczeń z polędwiczką wieprzową).

Klienci powracają także stale po tradycyjne wyroby, takie jak pieczeń rzymska, schab w ziołach, karkówka, polędwiczki czy łopatka. Zapraszamy również do skosztowania naszych pasztetów pieczonych oraz bekonu.

Na specjalne zamówienie pieczemy całą szynkę tylną (z kością lub bez, ok. 6 kg) lub prosiaka z foremki (szynka, ok. 3 kg).